Den of Thieves (2018) Online Subtitrat

Va multumesc ca ati ales F-HD: Filme Noi 2017/2018 Online Subtitrate in Romana!
Trailer
31579

Planul jafului suprem porneşte de la ideea scoaterii din circulaţie a fabuloasei sume de 120 de milioane de dolari chiar de sub nasul celui mai performant department al poliţiei din Los Angeles.
Atunci când găştile de infractori au şi insigne de poliţişti, te întrebi dacă pericolul real îl reprezintă hoţii sau forţele de ordine. Vizionare placuta a filmului de actiune Den of Thieves (2018) Online Subtitrat.

Server 1
Server 2
Va Multumesc pentru comentariile, parerile si aprecierile voastre si ma bucur ca vizionati sgpropertylistings.com

SirAlex2390

2 weeks

O data la 5 ani apare cate un film atât de bun!!!

scarlat

2 weeks

ENERVANT DE BUN FILM

legendary

1 week

bombaaaaaa

Andy

1 week

Pacat ca au divortat!

SIMO

1 week

Voi sunteti sanatosi la cap?asta il numiti voi film bomba?care sare de la o scena la alta ce trebuie sa ghicesti singur de unde au informatiile si ce se intampla, este un film tras de coada si credeti-ma am vazut filme la viata mea dar acesta este un film mediocru de 2 lei.

cris

1 week

Simo stai jos . Ai 2 din partea mea cu indulgenta. Nu stiu ce filme ai vizionat la viata ta dar comentariul tau spune multe despre IQ-ul tau care e cat o boaba de mac. Un film excelent care poate fi revazut oricand

sorin

1 week

Da, merita. Nu prea comentez la filme. superb. Nu o sa credeti ce final are 😛

Boasca

6 days

Da ….politically corect asa e. Ciorlii(sic!) e(sic!) destepte rau iar astilalti blonzi: (Big Nick) sheriffu”,seful bandei M.,F.B.I., inclusiv aia de la Federal Reserve Bank(Trezoreria Americana-cea mai securizata banca din lume) e(sic!) niste prosti de bubuie care sta(sic!) cu destu-n gura si ciunga-n par.Asa ca,sanchi bartenderu schjmecher(Einstein de Harlem) ii face din poanie(sic!) dandu-le dauna totala.Finalu” e ca se pune de o continuare …den of thieves 2-Vastu” la diamante/mangleala diamantelor-.

Boasca

6 days

P.S…Multumesc Team-ului sgpropertylistings.com fiindca sunt democrati si nu cenzureaza ca altii orisice.Power to the People!By the way(aproposito) …dupa ce ii face pe toti in sange,bartendenderu schjmecher a.k.a. Einstein de Harlem, unde credeti voi ca trimite mangotii din praduiala?!Decat(cum ar zice o distinsa ministreasa si nu ministru de la noi) intr-un offshore din Panama City din panarama de stat pana mea sau… panama state?!Cum ar zice… nemuritoru” Gambeta?!

Laura

2 days

excelent !!! 10+

Simo

2 days

Cris esti tu ai creierul cat o boaba de mac cu mata care te-a facut ,era parere mea la film nu te-a intrebat nimeni nimic asa ca stai tu jos imbecilule!

taffy

2 days

frumos de tot filmu,

Recomand Filmul Zilei

l